Vi søker IT-Drift Lærling!

Er du lidenskapelig opptatt av teknologi og IT? Ønsker du en karriere der du kan utvikle dine ferdigheter i et dynamisk og støttende miljø? Verdi Data tilbyr nå en fantastisk mulighet for deg som ønsker å starte din karriere innen IT-drift. Vi søker en engasjert IT-Drift Lærling som er klar for å ta fatt på utfordrende og spennende oppgaver. Bli en del av vårt team og få verdifull erfaring mens du bidrar til å forme fremtiden for IT-løsninger.

I rollen som IT-Drift Lærling hos Verdi Data vil du jobbe tett med våre erfarne teknikere og utviklere for å lære om vedlikehold og overvåkning av IT-systemer. Dine oppgaver vil inkludere alt fra installasjon og konfigurering av maskinvare og programvare, til problemløsning og sikkerhetsforbedringer. Vi tilbyr en unik mulighet til å vokse i et miljø som verdsetter kunnskapsdeling og personlig utvikling.

Er du klar for å ta steget inn i IT-bransjen med et ledende teknologifirma? Send inn din søknad i dag og ta første steg mot en lovende fremtid innen IT-drift! Vi ser frem til å høre fra deg og muligens ønske deg velkommen til vårt team.

Martin Clausen

Daglig Leder