Vi søker UX/UI Designer!

Er du en kreativ sjel med en lidenskap for brukervennlig design og digitale grensesnitt? Vi er på utkikk etter en dyktig UX/UI Designer som kan bidra til å forme intuitive og engasjerende brukeropplevelser. Bli med i et team hvor innovasjon og brukersentrert design står i fokus, og hvor din ekspertise kan spille en nøkkelrolle i utviklingen av fremtidens digitale løsninger.

Som UX/UI Designer hos Verdi Data vil du få muligheten til å jobbe med varierte prosjekter som spenner fra mobile applikasjoner til store, komplekse web-systemer. Du vil være ansvarlig for hele designprosessen fra forskning og konseptutvikling til prototyping og brukertesting. Vårt mål er å skape produkter som ikke bare ser bra ut, men som også tilbyr enestående brukeropplevelser. Vi søker en designer som er oppdatert på de nyeste trendene og som kontinuerlig søker å forbedre seg selv og våre produkter.

Er du klar for å ta utfordringen og bli en del av et ledende teknologiselskap? Send din søknad og portefølje til oss og vis oss hvordan du kan bidra til å transformere brukeropplevelser. Vi gleder oss til å utforske din tilnærming til UX/UI design!

Martin Clausen

Daglig Leder