Sist oppdatert: 12 Mars 2024

Vilkår for bruk

Nedenfor finner du våre tjenestevilkår, som skisserer mange juridiske godbiter, men bunnlinjen er at det alltid er vårt mål å ta vare på deg.
Innholdsfortegnelse

Innholdsfortegnelse

1. Bruksvilkår

Vi vil tilby våre tjenester til deg, som er underlagt vilkårene angitt nedenfor i dette dokumentet. Hver gang du besøker denne nettsiden, bruker tjenestene eller foretar et kjøp, aksepterer du følgende vilkår. Derfor oppfordrer vi deg til å lese dem nøye.

2. Personvernerklæring

Før du fortsetter å bruke nettstedet vårt, anbefaler vi at du leser vår Personvernerklæring [lenke til personvernpolicy] angående vår innsamling av brukerdata. Det vil hjelpe deg å bedre forstå våre praksiser.

3. Opphavsrett

Innhold publisert på denne nettsiden (digitale nedlastinger, bilder, tekster, grafikk, logoer) er eiendommen til Verdi Data & IT-Drift AS og/eller dets innholdsskapere og beskyttet av internasjonale opphavsrettslover. Den komplette samlingen av innholdet funnet på denne nettsiden er den eksklusive eiendommen til Verdi Data & IT-Drift AS, med opphavsrett for denne samlingen av Verdi Data & IT-Drift AS.

4. Kommunikasjon

All kommunikasjon med oss er elektronisk. Hver gang du sender oss en e-post eller besøker nettstedet vårt, vil du kommunisere med oss. Du samtykker herved til å motta kommunikasjon fra oss. Hvis du abonnerer på nyheter på vår nettside, kommer du til å motta regelmessige e-poster fra oss. Vi vil fortsette å kommunisere med deg ved å poste nyheter og kunngjøringer på vår nettside og ved å sende deg e-poster. Du godtar også at alle varsler, avsløringer, avtaler og annen kommunikasjon som vi gir deg elektronisk, oppfyller de juridiske kravene om at slik kommunikasjon skal være skriftlig.

5. Gjeldende lov

Ved å besøke denne nettsiden, godtar du at lovene i Norge, uten hensyn til prinsipper om lovkonflikter, vil styre disse tjenestevilkårene, eller enhver tvist av noe slag som måtte oppstå mellom Verdi Data & IT-Drift AS og deg, eller dets forretningspartnere og tilknyttede selskaper.

6. Tvister

Enhver tvist relatert på noen måte til ditt besøk på denne nettsiden eller til produkter du kjøper fra oss skal behandles av staten og du samtykker til eksklusiv jurisdiksjon og verneting for slike domstoler.

7. Kommentarer, Anmeldelser, E-poster

Besøkende kan poste innhold så lenge det ikke er uanstendig, ulovlig, ærekrenkende, truende, krenkende for opphavsrettslige rettigheter, invaderende for privatlivet, eller skadelig på noen annen måte for tredjeparter. Innhold må være fritt for programvarevirus, politiske kampanjer og kommersiell oppfordring.

Vi forbeholder oss alle rettigheter (men ikke forpliktelsen) til å fjerne og/eller redigere slikt innhold. Når du poster ditt innhold, gir du Verdi Data & IT-Drift AS en ikke-eksklusiv, royalty-fri og ugjenkallelig rett til å bruke, reprodusere, publisere, modifisere slik innhold over hele verden i ethvert medium.

8. Lisens og tilgang til nettstedet

Vi gir deg en begrenset lisens til å få tilgang til og gjøre personlig bruk av denne nettsiden. Du har ikke lov til å laste ned eller modifisere den. Dette kan kun gjøres med skriftlig samtykke fra oss.

9. Brukerkonto

Hvis du er eier av en konto på denne nettsiden, er du alene ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til dine private brukerdetaljer (brukernavn og passord). Du er ansvarlig for alle aktiviteter som skjer under din konto eller passord.

Vi forbeholder oss alle rettigheter til å avslutte kontoer, redigere eller fjerne innhold og kansellere bestillinger etter eget skjønn.